Zij-instromer

Solliciteer nu

Wij verwelkomen zij-instromers

Ben je toe aan verandering? Zoek je een baan waarbij je echt van betekenis kunt zijn? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou. Wij gaan graag met jou het gesprek aan! Drie van onze scholen zijn verkozen tot Klassewerkplek 2024!

PART-TIME · GOOI EN VECHTSTREEK

Talent Primair investeert in zij-instromers! 

Ben je al een tijdje aan het nadenken over de volgende stap in je carrière? Wil je écht het verschil maken? Zou jij een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Dan is een carrière in het basisonderwijs vast iets voor jou! Bij Talent Primair zijn we op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen die serieus een overstap naar het basisonderwijs overwegen.

Onze leerlingen staan te trappelen om jou kennis te laten maken met het vak leerkracht. En onze leerkrachten kunnen niet wachten om jou te begroeten als nieuwe collega! Eerlijk is eerlijk; het is een pittig traject waar veel van je wordt gevraagd en verwacht.

Bij Talent Primair zorgen we voor een goede begeleiding tijdens het hele traject. Zo word je gekoppeld aan een ervaren leerkracht die je alle fijne kneepjes van het vak gaat leren. Hij of zij staat voor je klaar en is jouw ‘buddy’ tijdens je opleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van persoonlijke coaching. Door de juiste ondersteuning te bieden, geloven wij dat je eerste stappen in het onderwijs een succes kunnen worden.

Dus ben jij die doorzetter die in het bezit is van een afgeronde HBO-opleiding en die bereid is om in zichzelf te investeren, zodat jij straks die geweldige leerkracht bent waar alle kinderen later nog met enthousiasme en een goed gevoel aan terugdenken? Geef je dan nu op voor een van de digitale bijeenkomsten waar onze bovenschoolse schoolopleider Vincent van Aggelen je alles vertelt over het zij-instroomtraject in beroep. 

Aanmelden doe je via de 'solliciteer nu' button onder aan de pagina.

De scholen van Talent Primair

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Hiervan zijn er vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. We hebben scholen met 100 leerlingen, met 300 zelfs met 600 leerlingen. Waar zou jij graag werken?

Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 22 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen. Onze waarden zijn deskundig, samenwerkend, innovatief en enthousiast.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Vincent van Aggelen,  coördinator zij-instroom, zij-instromer@talentprimair.nl

Interesse?

Reageer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij Talent Primair. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.d

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!