T-shaped leerkracht groep 7-8 Muiden (WTF 1,0)

Solliciteer nu

T-shaped leerkracht groep 7-8 Muiden (WTF 1,0)

Vind je het een uitdaging om aan een ​​nieuw kindcentrum te bouwen?

FULLTIME · MUIDEN

Wij zijn met ingang van 1 april aanstaande op zoek naar een (liefst) fulltime leerkracht voor groep 7-8

T-shaped. Dus. We bouwen een modern kindcentrum in Muiden en hier zoeken we leerkrachten met oog voor vernieuwing. T-shaped: je bent als leerkracht specialist op jouw eigen vakgebied én je bent in staat om over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken én verbindingen te leggen. Je hebt kennis van wat kinderen nodig hebben om op te groeien, leren en te ontwikkelen en de vaardigheden voor interactie met individuele kinderen en met groepen. 

Kindcentrum Muiderkring 

Op het terrein van de voormalige kruitfabriek in Muiden wordt een bijzondere woonwijk 'De Krijgsman' gebouwd. Dit betekent een forse toename van het aantal schoolgaande kinderen. Voor deze leerlingen bouwen we een prachtig nieuw kindcentrum. Dit doen we samen met de schoolbesturen Talent Primair, ASKO Scholen en Stichting Kinderopvang Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. In de opmaat naar het kindcentrum zoeken we leerkrachten die een excellent oog hebben voor vernieuwend onderwijs. 

P.C. Hooftschool in Muiden

Je start op onze P.C. Hooftschool in Muiden en medio 2021 heten wij officieel Kindcentrum Muiderkring. Dan verhuizen we naar het splinternieuwe gebouw waar we unit-onderwijs gaan geven aan (op termijn) zo'n 550 kinderen. 

De wereld van de toekomst is wat kinderen ervan maken!

Jij bent een professionele leerkracht die weet bij te dragen aan een nieuwe gezamenlijke visie. Je hebt een lerende en onderzoekende houding en geeft en vraagt ​​waar nodig feedback. Je hebt actuele basiskennis van en interesse in de eigen en andere disciplines. Je denkt en handelt out of the box, wat voor ons wil zeggen dat je je eigen vakkennis in andermans werkgebied kan integreren en leemtes weet te overbruggen. Een teamspeler pur sang.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • kennis van (nieuwe) technologie die je toepast voor ontwikkelen, spelen en leren;
  • een creatief denkvermogen en een flexibele houding.

Wat wij bieden

Een werkomgeving en een team die voor iedereen nieuw zijn! Het salaris bedraagt ​​maximaal €3.910 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 1,0 WTF. Een vaste aanstelling op termijn is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze interessante vacature? Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, neem telefonisch contact op met Marie-Janne van der Vliet, meerscholen directeur bij Talent Primair via (06) 12844338.

Interesse? 

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór woensdag 12 februari via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken op onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!