Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie in het basisonderwijs

Wil jij werken vanuit ruimte en vertrouwen en zet je ieder kind centraal? Wij hebben 22 basisscholen in Gooi en Vechtstreek en verkennen graag in welke rol en welk team jij past. Drie van onze scholen zijn verkozen tot Klassewerkplek 2024!

FULLTIME · GOOI EN VECHTSTREEK

Talent Primair zoekt fulltime en parttime leerkrachten 

Je hebt een pabo-diploma op zak. Je hebt je stage bijna afgerond - of je zoekt juist een mooie stageplek. Je bent al enige jaren aan het werk en je wil iets anders. Het maakt niet uit welke verandering je zoekt - wij nodigen je graag uit om met ons kennis te komen maken. Daarnaast zoeken we af en toe schoolleiders, onderwijsassistenten en administratief medewerkers. 

De scholen van Talent Primair

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Hiervan zijn er vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. We hebben scholen met 100 leerlingen, met 300 zelfs met 600 leerlingen. Waar werk jij het liefst?

Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 22 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen. Onze waarden zijn deskundig, samenwerkend, innovatief en enthousiast.

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Talent Primair medewerkers beoordelen de werkomgeving als stimulerend en uitdagend. Voor leerkrachten bedraagt het salaris maximaal €4.573 of €5.329 bruto per maand (salarisschaal LB of LC van de CAO PO 2022 - 2023 bij een volledige werkweek). Kijk voor andere functies de CAO er even op na. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Jij bepaalt zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Neem contact op met Romilda Veenendaal, medewerker HR via (035) 692 5851,  bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. Kennismakingsgesprekken vinden plaats op het bestuursbureau van Talent Primair op de Amersfoortsestraatweg 180c in Huizen. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij Talent Primair.

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!