Onderwijsassistent groep 1-2 Muiden (WTF 1,0)

Solliciteer nu

Onderwijsassistent  groep 1-2 Muiden (WTF 1,0)

Geef jij kinderen graag de ruimte, maar ben je ook duidelijk?

FULLTIME · MUIDEN

Wij zijn op zoek naar een fulltime onderwijsassistent voor onze kleutergroep (1-2)

We bouwen een modern kindcentrum in Muiden en hiervoor zoeken we medewerkers met oog voor vernieuwing!

Jij bent een enthousiaste onderwijsassistent die kinderen de ruimte kan geven maar ook duidelijk is. Je bent een open en stevig persoon. Door je ervaring kun je de onderwijsbehoeften van de kinderen goed afstemmen. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. 

Kindcentrum Muiderkring 

Op het terrein van de voormalige kruitfabriek in Muiden wordt een bijzondere woonwijk 'De Krijgsman' gebouwd. Dit betekent een forse toename van het aantal schoolgaande kinderen. Voor deze kinderen bouwen we een prachtig nieuw kindcentrum. Dit doen we samen met de schoolbesturen Talent Primair, ASKO Scholen en Stichting Kinderopvang Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. In de opmaat naar het kindcentrum zoeken we medewerkers die een excellent oog hebben voor onderwijs en opvang. 

P.C. Hooftschool in Muiden

Je start  op onze P.C. Hooftschool in Muiden en medio 2021 heten wij officieel Kindcentrum Muiderkring. Dan verhuizen we naar het splinternieuwe gebouw waar we onderwijs en opvang gaan bieden aan (op termijn) zo'n 550 kinderen. 

De wereld van de toekomst is wat kinderen ervan maken!

Jij bent een professionele medewerker die weet bij te dragen aan een nieuwe gezamenlijke visie. Je hebt een lerende en onderzoekende houding en geeft en vraagt ​​waar nodig feedback. Je hebt actuele basiskennis van en interesse in de eigen en andere disciplines. Je denkt en handelt out of the box, wat voor ons wil zeggen dat je je eigen vakkennis in andermans werkgebied kan integreren en leemtes weet te overbruggen. Een teamspeler pur sang.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde mbo-4 opleiding onderwijsassistent of pedagogisch medewerker mbo-4
  • een samenwerkingsgerichte houding
  • een creatief denkvermogen en een flexibele houding.

Wat wij bieden

Een werkomgeving en een team die voor iedereen nieuw zijn! Het salaris bedraagt ​​maximaal €2.298,- bruto per maand (salarisschaal 4 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 1,0 WTF.  Zicht op een vaste aanstelling is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze interessante vacature? Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, neem telefonisch contact op met Marie-Janne van der Vliet, meerscholen directeur bij Talent Primair via (06) 12844338.

Interesse? 

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór woensdag 12 februari via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken op onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controlleer en verzend je sollicitatie!