LIO- stagiaire(s) (WTF 0,2 - 0,8)

Solliciteer nu

Collega in opleiding gezocht! (WTF 0,2 - 0,8)

Ben jij derde - of vierdejaars student aan de PABO én wil jij al graag wat werkervaring opdoen en daarnaast leuk bijverdienen? 

Part-time · OBB Blaricum

Voor de Openbare Basisschool Blaricum zoeken wij derde of vierdejaars (LIO) stagiaires. Ben jij student aan de PABO en wil jij al graag wat werkervaring opdoen en daarnaast leuk bijverdienen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je bent leerkracht in-de-dop én je hebt zin om over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken én verbindingen te leggen. Je hebt kennis van wat kinderen nodig hebben om op te groeien, te leren en te ontwikkelen. Daarnaast heb je de vaardigheden voor interactie met individuele kinderen en met groepen. 

Dit ben jij

  • Je studeert aan de PABO;
  • Je hebt ervaring met zelfstandig voor de klas staan;
  • Je wil af en toe een dag invallen (of heel vaak, dit mag jij uiteraard zelf bepalen).
  • Je hebt passie voor het werken met kinderen;

Verder beschik je over een creatief denkvermogen en een flexibele houding en heb je vooral zin in een nieuw onderwijs avontuur!

Openbare Basisschool Blaricum

De Openbare Basisschool in Blaricum (OBB) heeft nu 400 leerlingen verdeeld over 16 groepen. De OBB is voor ieder kind uit de buurt toegankelijk. Wij bieden onze leerlingen gedegen onderwijs en een sportieve basis. Met bewezen onderwijsmethoden en concentratie op de basisvakken taal en rekenen, halen we het beste uit ieder kind naar boven. We hanteren een mix van modern en klassiek onderwijs, waarin de leerkracht een belangrijke rol speelt. 

Met elkaar voor elkaar.

Wij staan bekend om de goede zorg, het sterke onderwijs in taal en rekenen en ons verrijkende aanbod. Onze school is een veilige plek. We leren kinderen dat iedereen er mag zijn en erbij hoort en ze weten dat ze altijd bij ons terechtkunnen. Die sfeer draagt eraan bij dat zij zich goed kunnen ontplooien.

Ons doel is dat iedereen hier tot zijn recht komt. Daarvoor kijken we goed naar kinderen: wie zijn ze en hoe kunnen we hen motiveren? We benadrukken dat ze voor zichzelf werken: het gaat erom dat zij zich zo ontwikkelen dat ze goed verder kunnen in hun eigen leven. We zien dat de kinderen zo een intrinsieke motivatie ontwikkelen en meer betrokken raken bij het leren. Gaandeweg passen we daar waar nodig de leerstof aan hun behoeftes aan.

De OBB bestaat uit een team met zeer betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. Als team dragen we samen de school. We horen, zien en vertrouwen elkaar. We hebben veel expertise in huis en delen die kennis en ervaring met elkaar. Ook als leerkrachten vinden we eigenaarschap belangrijk. We geven elkaar de ruimte om, binnen afgesproken kaders, het werk op een eigen manier aan te pakken. De studiedagen, maar ook onze onderlinge uitwisseling, zorgen ervoor dat we samen verder groeien. Daarnaast hebben we als team ook veel plezier

Wat wij bieden

Een enthousiast team en een fijne stageplaats waar je de ruimte krijgt om mee te denken en te doen waar je passie ligt! We hebben twee schoolopleiders die je begeleiden, met je meedenken en intervisie verzorgen. Daarnaast bieden we alle ruimte voor het doen van onderzoek, staan we open voor nieuwe ideeën en hebben we een growth mindset. Je bent bij ons echt een onderdeel van het team en krijgt de kans om mee te doen met vergaderingen, studiedagen en teamactiviteiten. Uiteraard allemaal tegen betaling en een passende reiskostenvergoeding. Dus ben jij derde of vierdejaars (I)PABO student of studeer je aan het NCOI? De OBB wacht op jou!

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Marlien Hammink, locatiedirecteur via 035 533 4999.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!