Leerkracht voor groep 6-7 (WTF 0,6 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht voor groep 6-7 (WTF 0,4 - 1,0)

Ben jij sociaal sterk en heb je altijd in een team willen werken waar we volop samenwerken en leren van elkaar? Kom dan kennismaken op de Graaf Floris! Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024!

Full-time / Part-time · OBS Graaf Floris Loenen aan de Vecht


Voor de Graaf Floris in Loenen aan de Vecht zoeken wij een enthousiaste leerkracht (WTF 0,6 - 1,0) voor onze groep 6-7 voor twee tot vijf dagen per week!

Ons team is op zoek naar een open, sociale collega met humor, die samen met ons het verschil wil maken voor de kinderen op de Graaf Floris. Ben jij een echte betrokken teamplayer, ben jij pedagogisch sterk en is je klassenmanagement op orde? Dan zoeken we jou!

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

  • ervaring met lesgeven in de bovenbouw.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht, betrokken, collegiaal en professioneel team. Wij hebben hart voor onze kinderen. Ons schoolklimaat wordt daarom ook gekenmerkt door warmte, daadkracht, betrokkenheid en saamhorigheid. Wij zijn een zelfsturend team, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en ieders mening wordt gewaardeerd. We geven elkaar de ruimte om, binnen afgesproken kaders, het werk op eigen manier aan te pakken. Wil jij, met jouw passie bij ons team ons horen? Kom eens kennismaken!

Wij gaan samen vooruit op de Graaf Floris!

Samen vooruit op de Graaf Floris! Dé school die aandacht heeft voor jouw groei. Als levendige en kleurrijke school, geloven we dat je met de juiste energie verder komt. Samen bereik je meer. Met een bevlogen team van leerkrachten en begeleiders, stimuleren we je om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Dit doen we door samen te leren en nieuwe dingen te proberen. Door je te enthousiasmeren met verrassende lessen en activiteiten. Maar ook door doelgericht te bouwen aan jouw toekomst. Geluk zit in de kleine momenten. In de vooruitgang die we samen maken. Wat je achtergrond, dromen of ideeën ook zijn, zet de eerste stap en maak het waar. Graaf Floris, zet je in beweging!

YES! Wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024!
Klassewerkplek gaat jaarlijks in alle lagen van het onderwijs op zoek naar die scholen waar werkgeluk het hoogst is en die de beste werkplek voor onderwijsprofessionals hebben. Het onderzoek van Klassewerkplek heeft ons personeel op de Graaf Floris gevraagd om zelf te oordelen over het werkgeluk op school. Daarbij kijken ze naar zes thema's die aantoonbaar bijdragen aan het werkgeluk. De resultaten zijn binnen en wij behoren tot de scholen met het hoogste werkgeluk van Nederland en ontvangen het predikaat van Klassewerkplek!

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team met betrokken collega’s. Het salaris is conform CAO PO. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Kijk eens op onze website. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus wanneer je meer informatie wilt, schroom niet en neem contact op met Laura Penseel, directeur, 06 17 23 61 61

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!