Leerkracht onderbouw (WTF 0,6 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht onderbouw             (WTF 0,6 - 1,0)

Basisschool Wisperweide in Weesp zoekt per mei een leerkracht voor de onderbouw! Liever eerder starten? Dat kan natuurlijk ook!

Full-time / Part-time · Wisperweide Weesp

Voor basisschool Wisperweide in Weesp zoeken wij een fijne leerkracht voor de onderbouw!

Jij bent een enthousiaste  leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Je krijgt ondersteuning van drie parallel collega's in de onderbouw. Wij kijken uit naar een collega die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd; 
  • ervaring met lesgeven in de onderbouw is een pré. 

Over Wisperweide

Wisperweide is een samenwerkingsschool waarin openbaar en oecumenisch onderwijs samengaan. In overleg met de teams en ouders gaan we uit van integraal levensbeschouwelijk onderwijs. Als basis voor het onderwijs hebben wij vier kernwaarden geformuleerd: autonomie, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. De kernwaarden vinden hun plek in de gezamenlijk opgestelde leerlijnen en het bijbehorende leerkrachtgedrag. De school krijgt een prachtig nieuw gebouw. Deze nieuwbouw zal gaan starten in de zomer van 2024. Een geweldig moment om in te stappen dus en letterlijk mee te bouwen aan deze prachtige nieuwe school.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het betreft een fulltime vacature maar we gaan ook graag met je in gesprek als je minder dagen beschikbaar bent!

Het salaris is conform CAO PO. Bij Talent Primair heb je snel uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze  Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Monica Groenendaal, locatiedirecteur Wisperweide via (0294) 418 435 of (06) 18 33 58 65. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!