Leerkracht onderbouw (0,6 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht onderbouw                 (0,6 - 1,0 WTF)

Nieuwsgierige en leergierige leerkracht gezocht

- met mogelijkheid tot specialisatie - 

Full-time / Part-time · Godelindeschool Naarden

Bij de Godelindeschool in Naarden zoeken wij een collega voor de onderbouw. 

Enkele collega's sluiten dit schooljaar af met hun pensioen, dat maakt dat er een plaats vrijkomt in onze mooie school en ons fijne team van collega's. Het aantal uren is bespreekbaar.  

Samen leren = fijne werkomgeving 
Wil op een school werken waar samen leren centraal staat? Waar jij als leerkracht tijd en ruimte krijgt om aan goed onderwijs te werken? Samen werken aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs door blijvend te werken aan je eigen kennis en vaardigheden? Zo groeien wij samen als team en dat zorgt ook nog eens voor een hele plezierige werkomgeving. 

Van goed naar beter
De Godelindeschool maakt de beweging van goed naar steeds beter. Wij doen wat echt werkt en dus effectief is. Je krijgt samen met je collega's ruimte om te werken aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn op weg naar een structuur van leerteams waar jij samen met jouw collega's aan het stuur zit van goed onderwijs. Wij zoeken geen perfecte collega's. Wij zoeken collega's die zich willen blijven ontwikkelen, open en nieuwsgierig zijn, feedback belangrijk vinden om elkaar beter te maken en kunnen reflecteren op eigen aanpak, houding en gedrag. 

Expertleerkrachten 
Op onze school is er volop ruimte voor leerkrachten met een specifieke expertise zoals rekenen, taal, MB/HB, gedrag of leerteamvoorzitter. Heb jij al bepaalde expertise opgebouwd of wil jij je graag specialiseren? Wij bespreken graag de mogelijkheden en jouw wensen. 

De Godelindeschool is een school met ongeveer 610 leerlingen in een mooi en goed uitgerust - deels nieuw - schoolgebouw. Het team bestaat uit ongeveer 50 collega's. Op dit moment hebben wij nog een klassiek lesrooster maar wij zijn op weg naar een lesrooster met gelijke tijden voor alle groepen. Wij hebben twee evenementen coördinatoren die alle niet-onderwijsactiviteiten organiseren zodat jij jouw tijd zoveel mogelijk kan besteden aan onderwijs en de leerlingen. De school heeft een betrokken ouderpopulatie die ons ook qua evenementen en organisatie veel werk uit handen neemt.  

Wij zoeken een collega die:

  • zich wil blijven ontwikkelen en wil blijven leren,
  • waarde hecht aan goede communicatie en samenwerking,
  • mee wil werken aan effectief onderwijs (evidence-informed),
  • waarde hecht aan goede feedback en reflectie,
  • proactiviteit en verantwoordelijkheid belangrijk vindt,
  • wil bijdragen aan een professionele cultuur.

Wat wij bieden

Een fijne werkomgeving waarin je met collega's werkt aan het verder vormgeven van een lerende school. Mogelijkheid je te specialiseren en  een actieve rol te spelen in deze schoolontwikkeling. Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingeschaald in een passende salarisschaal conform de CAO primair onderwijs. Werkdagen en omvang van de aanstelling zijn in overleg nader te bepalen.  

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Melissen, directeur van de Godelindeschool via 035- 6943998 of k.melissen@godelindeschool.nl. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!