Leerkracht onderbouw (0,2 - 1,0 WTF)

Solliciteer nu

Leerkracht onderbouw (0,2 - 1,0 WTF)

Heb jij interesse in een afwisselende baan op een prachtige grote school met deskundige collega’s?

Full-time / Part-time · Naarden

De Godelindeschool zoekt een nieuwsgierige leerkracht

Het team van de Godelindeschool is op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2 voor één, twee of meerdere dagen per week, flexibel in te delen! 

De Godelindeschool is gericht op de brede ontwikkeling van kinderen: cognitief, sociaal en creatief. Wij bieden een rijke leeromgeving waarbinnen aandacht is voor verschillende onderwijsbehoeften. Wij besteden veel aandacht aan een positief pedagogisch leerklimaat middels PBS (Positive Behaviour Support). Onze waarden zijn veiligheid, verantwoordelijkheid, respect en groei onder de paraplu van plezier. Wij vinden het ontdekken, leren en excelleren van talenten belangrijk: niet alleen voor kinderen maar ook voor jou. 

Om deze functie met succes te kunnen vervullen, heb/ben je:

  • Een professionele houding gericht op continu - samen - leren; 
  • sterk in samenwerking en communicatief vaardig;
  • een volledige bevoegdheid in het PO.

De Godelindeschool

De Godelindeschool is gelegen in een fraaie groene woonwijk in Naarden en heeft nu 650 leerlingen verdeeld over 24 groepen (6 kleutergroepen en 18 homogene groepen 3 t/m 8). Wij beschikken over een prachtig nieuw gebouw dat gecombineerd is met de bestaande school. Je komt te werken in een team van parallelcollega's waar samen onderwijs gemaakt wordt, samen geleerd wordt en taken goed verdeeld kunnen worden. 

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Het betreft een vacature in de salarisschaal L10. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Melissen, locatiedirecteur van de Godelindeschool via 035- 6943998 of k.melissen@godelindeschool.nl. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!