Leerkracht intstroomgroep (WTF 0,4 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht instroomgroep (WTF 0,4 - 1,0)

Zorg jij vanaf januari voor een goede en fijne start voor onze 4-jarige leerlingen? En heb jij interesse in een afwisselende baan op een grote school met deskundige collega’s? Dan zoeken we jou!

Full-time / Part-time · Naarden

De Godelindeschool zoekt een enthousiaste leerkracht voor hun instroomgroep

Het team van de Godelindeschool is per januari op zoek naar een leerkracht voor de instroomgroep voor twee of meerdere dagen per week, dit is flexibel in te delen! 

Wij werken met zes kleutergroepen dus je komt in een parallel te werken waarin je volop kunt samenwerken, samen kan leren, samen taken kunt verdelen en samen plezier kan hebben. 

Jij werkt graag aan uitdagend onderwijs en je weet een rijke leeromgeving neer te zetten waarbij je aandacht hebt voor de verschillende onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden. Ons onderwijs is gericht op een brede ontwikkeling: cognitief, sociaal en creatief.  Onze waarden zijn veiligheid, verantwoordelijkheid, respect en groei onder de paraplu van plezier. Wij vinden het ontdekken, leren en excelleren van talenten belangrijk: niet alleen voor kinderen maar ook voor jou. 

Om deze functie met succes te kunnen vervullen, heb/ben je:

  • Een professionele houding gericht op continu - samen - leren; 
  • sterk in samenwerking en communicatief vaardig;
  • een volledige bevoegdheid in het PO.

De Godelindeschool

De Godelindeschool is gelegen in een fraaie groene woonwijk in Naarden en heeft nu 640 leerlingen verdeeld over 24 groepen (6 kleutergroepen en 18 homogene groepen 3 t/m 8). Wij beschikken over een prachtig nieuw gebouw dat gecombineerd is met de bestaande school. Je komt te werken in een team van parallelcollega's waar samen onderwijs gemaakt wordt, samen geleerd wordt en taken goed verdeeld kunnen worden. 

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Melissen, locatiedirecteur van de Godelindeschool via 035- 6943998 of k.melissen@godelindeschool.nl. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!