Leerkracht instroomgroep (WTF 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht instroomgroep (WTF 1,0)

De dr. Maria Montessorischool in Huizen is op zoek naar een kosmische kracht!

Full-time · dr. Maria Montessorischool

De dr. Maria Montessorischool in Huizen is op zoek naar een inspirerende leerkracht voor de instroomgroep per 1 februari 2024.

Je bent betrokken en hebt zelfkennis. Samenwerken, zuiver communiceren en kritisch meedenken zijn jouw kenmerken. Het gedachtegoed van Maria Montessori is je bekend of is voor jou motivatie om je hierin te verdiepen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en houdt van een goed (onderwijskundig) gesprek. Je wilt werken aan uitdagend onderwijs en gaat graag aan de slag met ons zelfsturende team. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent les-bevoegd;
  • affiniteit en/of ervaring met het Montessori-onderwijs;
  • een Montessori-diploma of -certificaat is een pré.

Wie zijn wij?

Een goed onderlegd en stevig team. Er is veel denkkracht; we zijn gericht op het door-ontwikkelen van het onderwijs en hebben een vernieuwende kijk op Montessorionderwijs. Ons schoolklimaat wordt daarnaast ook gekenmerkt door humor, warmte, betrokkenheid. De leerlingen van onze school zijn sociaal, ondernemend en leergierig. Onze groepen 1-2 vormen een hecht team binnen de school. Onze school heeft een hoog kwaliteitsbesef en is daarvoor onderscheiden door de onderwijsinspectie en de jury excellente scholen.

Wie zijn wij samen?

Vrijheid in gebondenheid is wat wij elkaar geven; wij bieden heldere kaders waarbinnen gewerkt wordt en jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren indien gewenst. Binnen vaste regels en afspraken is er zoveel mogelijk vrije ruimte voor leerkracht en leerling. Omdat we het Montessorimateriaal combineren met lesmethodes, is de werkwijze beschreven in protocollen. Dit alles om zoveel mogelijk houvast te bieden en de doorgaande lijn te bewaken. Daarnaast zitten wij momenteel in twee mooie ontwikkeltrajecten die ons moderne Montessorionderwijs verder versterkt: leerdoelgericht onderwijs en de zeven gewoonten van Stephen Covey. Een unieke kans om een rol te spelen in deze ontwikkelingen!

Praktisch

Het salaris bedraagt met ingang van 1 juli 2023 maximaal 5030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO 2023 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 1,0 WTF. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Aarzel dan niet! Solliciteer op deze functie en kom op gesprek. Wij wachten op jou!

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.