Leerkracht instroomgroep (WTF 0,8 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht instroomgroep (WTF 0,8 - 1,0)

Op zoek naar een mooie uitdaging in een groeiende school?

Full-time / Part-time · Naarden

De Comeniusschool in Naarden is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze instroomgroep!

Je bent op zoek naar een veelzijdige functie en vindt het een uitdaging les te geven aan de jongste kinderen. Je bent analytisch en planmatig sterk. Je bent een echte bouwer. Zelfstandigheid en eigenaarschap staan hoog in het vaandel. Het is een pré als je hier ervaring mee hebt en/ of dat wil helpen verder op te bouwen. Wij hebben een HB-afdeling binnen onze school en ook in de onderbouw bieden we meerdere kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong een passend aanbod. Fijn als je daarmee affiniteit en/of ervaring hebt.

Je vindt het prettig binnen een klein team te werken. En je beschikt over een afgeronde Pabo-opleiding.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij wellicht een goede match!

Wie zijn wij?

De Comeniusschool is een openbare basisschool. Wij bieden een veilig en positief schoolklimaat waar alle kinderen met veel plezier kunnen leren en spelen.

Wij bieden een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden.

Op de Comeniusschool streven we naar onderwijs op maat en denken we in mogelijkheden. We maken steeds meer stappen naar kindgericht onderwijs en willen we kinderen vooral leren eigen keuzes te maken en hun persoonlijkheid verder te ontwikkelen. 

Wat wij bieden

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van WTF 0,8 tot 1,0. Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot de zomer, bij goed functioneren kunnen we je na de zomer een vaste plek bieden binnen ons team. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Annemieke den Exter, locatiedirecteur via (06) 1444 1763. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór 1 november via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!