Leerkracht groep 7 (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 7 (WTF 0,4)

Ben jij de inspirerende leerkracht met een passie voor NT2 onderwijs die wij zoeken? 

Part-time · Kamperfoelieschool Huizen

Voor de openbare basisschool de Kamperfoelieschool in Huizen zoeken wij een leerkracht voor groep 7 voor 2 dagen per week (WTF 0,4). Het betreft de maandag en dindsdag of de donderdag en vrijdag. Waar gaat je voorkeur naar uit?

Op de Kamperfoelieschool geloven we in de kracht van diversiteit en de unieke talenten van ieder kind. Bij ons komen cultuur en taal samen. Voor onze groep 7 zijn wij op zoek naar een bevlogen leerkracht die een verschil wil maken voor onze leerlingen.

Als leerkracht van groep 8 ben jij de gids die onze leerlingen voorbereidt op de volgende stap in hun 'onderwijsreis'. Jij begrijpt dat taal meer is dan woorden; het is de sleutel tot kansen en zelfvertrouwen. In deze groep zitten veel NT2-leerlingen en daarom zoeken wij iemand die ervaring heeft met het lesgeven aan deze doelgroep en die hen optimaal kan ondersteunen in hun taalontwikkeling

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder beschik je over:

 • Een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

 • Ervaring met lesgeven aan NT2-leerlingen is een pre.

 • Empathie, geduld en het vermogen om een veilige leeromgeving te creëren.

 • Creativiteit en flexibiliteit in lesgeven

OBS de Kamperfoelieschool in Huizen

De Kamperfoelieschool is een openbare basisschool in Huizen met ruim 180 leerlingen. Naast een reguliere openbare basisschool zijn er twee taalklassen voor kinderen die de Nederlandse taal nog moeten leren. Er is een open en toegankelijke sfeer en de school groeit in leerlingenaantal.

Onze missie: Rust, ruimte en resultaat

Op de Kamperfoelieschool worden leerlingen gezien en gehoord en aangemoedigd om kansen te zien en te grijpen. We stimuleren hen om nieuwsgierig te zijn en initiatief te nemen. We helpen hen om hun plek te vinden en leren hen stap voor stap om zelfstandig te werken. Taal krijgt bij ons veel aandacht, want taalvaardigheid is onmisbaar voor succes in het leven. We hebben twee taalklassen voor kinderen die het Nederlands nog niet helemaal beheersen. Maar ook alle andere leerlingen profiteren van de extra aandacht voor woordenschat en taalontwikkeling.

We hechten aan een veilige sfeer en geven de kinderen veel persoonlijke aandacht. Zo kunnen ze groeien. Ze krijgen op onze school ook veel extra’s mee, zoals muziekles, de Kanjertraining en bewegen met de sportcoach.

Hoe kleurrijk we zijn, zie je goed op ons eindfeest, waar iedereen geniet van de meegebrachte hapjes uit talloze culturen. Het mooie is dat binnen die diversiteit, kinderen allemaal dezelfde behoefte hebben: ze willen groeien, leren en zichzelf worden. Ze leren ook veel van elkaar. Wij vinden het fijn om aan dat groeiproces bij te mogen dragen.

Als team werken wij samen aan een sterke school. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten. We hebben helder voor ogen wie we zijn als school en waar we met de leerlingen naar toe willen. Daardoor zijn we koersvast. Maar we staan er ook voor open om, wanneer het nodig is, vernieuwingen door te voeren. We letten er samen op dat die vernieuwingen goed worden ingepast in ons programma en onderdeel worden van onze manier van werken.

De boodschap die wij elke dag weer meegeven aan onze leerlingen is: "De wereld biedt volop kansen, iedere dag opnieuw. Blijf leren en ga ervoor!" 

Wat wij bieden

 • Een dynamische en multiculturele werkomgeving.

 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, onder andere via onze Academie.

 • Een enthousiast en ondersteunend team van collega's (zowel jong als wat meer ervaren).

 • Een omgeving waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.

 • Een extra arbeidsmarkttoelage van 5,99% bovenop het salaris.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Mariska van der Woude, locatiedirecteur via 035-5252561. Wij maken graag kennis om zo al je vragen te beantwoorden en te vertellen waarom werken op de Kamperfoelieschool zo bijzonder is!

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

 • Vul je basisgegevens in.

 • Beantwoord enkele vragen .

 • Bekijk het voorbeeld, sollicitatie en verzend je sollicitatie!