Leerkracht groep 7 (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 7 (WTF 0,4)

Wil jij met plezier én succes werken aan talent?

Full-time · OBS Bijvanck

Voor de OBS Bijvanck in Blaricum zoeken wij een 

leerkracht voor groep 7

voor twee dagen per week op donderdag en vrijdag (WTF 0,4), die vanuit een veilige en warme omgeving kinderen kan helpen in hun ontwikkeling.

Je bent een enthousiaste, ervaren leerkracht die kinderen aandacht kan geven in hun welbevinden en hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig.  Onze voorkeur gaat uit naar iemand die:

  • een veilig leer- en leefklimaat belangrijk vindt

  • afstemt op de onderwijsbehoeften van leerlingen

  • openstaat voor vernieuwingen en zelf ideeën en oplossingen aandraagt. Wij kijken uit naar een collega met enkele jaren werkervaring voor de klas, die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen.

  • lef toont en positieve energie uitstraalt

  • structuur biedt en op het juiste moment loslaat

  • kinderen zelf verantwoordelijkheid geeft en ze stap voor stap begeleidt om zelfverantwoordelijk te zijn

  • in verbinding staat met kinderen, ouders en team

De OBS Bijvanck

Op onze school werken we met plezier én succes aan talent. OBS Bijvanck heeft nu 200 leerlingen verdeeld over acht groepen. Met een ervaren team stimuleren we alle leerlingen hun eigen talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een plezierige en veilige omgeving, waarin we de nadruk leggen op wat goed gaat. 

We volgen alle leerlingen nauwkeurig in hun ontwikkeling, zodat we ons onderwijsaanbod zo goed mogelijk af kunnen stemmen. We bieden extra ondersteuning waar nodig is. Door Kanjertraining en Rots&Water-training ontwikkelen de kinderen weerbaarheid, respect voor en solidariteit met elkaar. En bij dit alles werken we nauw samen met de ouders van onze kinderen.

Onze school is een afspiegeling van de maatschappij waarin we leven; we doen er dan ook alles aan om iedereen zich écht thuis te laten voelen.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie met een gezellig en gevarieerd team met betrokken collega’s. We werken in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,4 WTF. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de locatiedirecteur van de school Angelique van Hees, telefoon 035-523 35 34 of angelique.vanhees@obsbijvanck.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven; vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!