Leerkracht groep 7-8 (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 7-8 (WTF 0,4)

Wil jij werken in een inspirerende en Montessoriaanse omgeving met een collegiaal team?

Part-time · Laren

Voor de Larense Montessorischool zoeken wij een leerkracht voor groep 7-8 (0,4 WTF), werkdagen donderdag en vrijdag.

Je bent een enthousiaste leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Je werkt als groepsleerkracht nauw samen met je parallelcollega's van de andere groep 7-8 en met je duo collega. Ook voor steun, begeleiding, vragen en feedback kun je bij hen terecht, net als bij de intern begeleider en directeur. Wij kijken uit naar een collega die behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen. 

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • affiniteit met het Montessorionderwijs is een pre (maar niet noodzakelijk);
  • ervaring met lesgeven in een combinatiegroep is een pre, maar we nodigen startende leerkrachten ook uit om te solliciteren.

De Larense Montessorischool 

De Larense Montessorischool (LMS) combineert het gedachtegoed van Maria Montessori met hedendaagse inzichten. Wij werken zowel met methodes, digitale onderwijsmiddelen als met montessorimaterialen en zijn in een proces deze optimaal op elkaar af te stemmen. We bieden de leerlingen een mix van EDI-lessen, lessen met montessorimateriaal en oefeningen met behulp van Gynzy.

Onze kernwaarden betrokken, doordacht, verwonderend en verbindend. Wij dragen dit uit naar de leerlingen in de klas en naar elkaar binnen het team vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij bieden de kernvakken op verschillende niveaus aan zodat het aansluit bij de ontwikkeling van ieder kind. Daarbij maken wij gebruik van ondersteuning en verrijking waar nodig. Wij maken de kinderen bewust van hun talenten en bieden ruimte zich daarin verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in onze creatieve en sportieve ateliers of met de moestuin- en kooklessen. 

De LMS is gehuisvest in een prachtig gebouw van bijna een eeuw oud. Veel lokalen hebben een terras waar gewerkt kan worden en elke parallel heeft de beschikking over een eigen speelplein. Daarnaast hebben een openluchttheater, een moestuin en een kinderkeuken. Wij maken dankbaar gebruik van alle ruimte die de school ons biedt om ons onderwijs vorm te geven en de zelfstandigheid van de leerlingen te stimuleren. Onze school heeft 235 leerlingen, verdeeld over 10 groepen. De LMS heeft een divers team met betrokken, gemotiveerde en collegiale professionals.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie met een gezellig en gevarieerd team met betrokken collega’s. We werken in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Het salaris bedraagt max  €4.206,- of €4.543,- bruto per maand (salarisschaal L10  of L11 van de CAO PO 2022 bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het gaat om een vaste aanstelling van twee dagen ( donderdag en vrijdag). 

Meer informatie

De vacature gaat in per komend schooljaar 2022 - 2023. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Anneke van der Vaart; schooldirecteur via directie@montessorilaren.nl of 035-5383054.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!