Leerkracht groep 6 (WTF 0,2 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 6 (WTF 0,2 - 1,0)

Zoek jij een nieuwe uitdaging als leerkracht en wil je graag werken in een groot en enthousiast team? Wij zijn dé school die jou deze gelegenheid biedt.

Full-time / Part-time · Naarden

De Godelindeschool in Naarden zoekt een enthousiaste leerkracht voor groep 6 

Het team van de Godelindeschool is na de herfstvakantie op zoek naar een leerkracht voor groep 6, werkdagen in overleg te bepalen!  We hebben drie groepen per leerjaar, dus je komt in een parallel te werken waarin je volop kunt samenwerken, samen kan leren, samen taken kunt verdelen en samen plezier kan hebben.

Jij werkt graag aan uitdagend onderwijs en je weet een rijke leeromgeving neer te zetten waarbij je aandacht hebt voor de verschillende onderwijsbehoeften van de leerlingen. Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden. Ons onderwijs is gericht op een brede ontwikkeling: cognitief, sociaal en creatief. Onze waarden zijn veiligheid, verantwoordelijkheid, respect en groei onder de paraplu van plezier. 

De Godelindeschool is een grote school (ca. 600 leerlingen) in een mooi en goed uitgerust (deels nieuw) schoolgebouw. Het team bestaat uit ongeveer 50 collega's. Je komt in een (parallel)team te werken waarbij je samen werkt aan goed en steeds beter onderwijs. Wij vinden het ontdekken, leren en excelleren van talenten belangrijk: voor de kinderen maar ook voor jou. 

Om deze functie met succes te vervullen heb/ben je:

  • een professionele houding gericht op continu samen leren
  • sterk in samenwerking en communicatief vaardig
  • een volledige bevoegdheid PO   

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Melissen, locatiedirecteur van de Godelindeschool via 035- 694 3998 of k.melissen@godelindeschool.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!