Leerkracht groep 5 (WTF 0,6 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht Taalklas groep 5 (WTF 0,6 -1,0)

Ben jij een enthousiaste leerkracht, die affiniteit heeft met NT2 onderwijs? Vind je persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en een goede sfeer in en buiten de klas belangrijk? 

Full-time / Part-time · Kamperfoelieschool Huizen

Voor de openbare basisschool de Kamperfoelieschool in Huizen zoeken wij, eerkracht voor groep 5 voor vijf dagen. Liever minder dagen beschikbaar? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Ben jij een enthousiaste leerkracht, die affiniteit heeft met NT2 onderwijs? Vind je persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en een goede sfeer in en buiten de klas belangrijk? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder beschik je over:

  • Een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • Zij- instromers nodigen wij ook van harte uit te solliciteren!

OBS de Kamperfoelieschool in Huizen

De Kamperfoelieschool is een openbare basisschool in Huizen met ruim 150 leerlingen. Naast een reguliere openbare basisschool zijn er twee taalklassen voor kinderen die de Nederlandse taal nog moeten leren. Er is een open en toegankelijke sfeer en de school groeit in leerlingenaantal.

Onze missie: Rust, ruimte en resultaat

Op de Kamperfoelieschool worden leerlingen gezien en gehoord en aangemoedigd om kansen te zien en te grijpen. We stimuleren hen om nieuwsgierig te zijn en initiatief te nemen. We helpen hen om hun plek te vinden en leren hen stap voor stap om zelfstandig te werken. Taal krijgt bij ons veel aandacht, want taalvaardigheid is onmisbaar voor succes in het leven. We hebben twee taalklassen voor kinderen die het Nederlands nog niet helemaal beheersen. Maar ook alle andere leerlingen profiteren van de extra aandacht voor woordenschat en taalontwikkeling.

We hechten aan een veilige sfeer en geven de kinderen veel persoonlijke aandacht. Zo kunnen ze groeien. Ze krijgen op onze school ook veel extra’s mee, zoals muziekles, de Kanjertraining en bewegen met de sportcoach.

We houden goed contact met onze ouders. Ook zij kunnen op onze school hun Nederlandse taal verbeteren en verschillende workshops volgen. Jeugd & Gezin, een logopediste en een ergotherapeut houden zitting in ons pand.

Hoe kleurrijk we zijn, zie je goed op ons eindfeest, waar iedereen geniet van de meegebrachte hapjes uit talloze culturen. Het mooie is dat binnen die diversiteit, kinderen allemaal dezelfde behoefte hebben: ze willen groeien, leren en zichzelf worden. Ze leren ook veel van elkaar. Wij vinden het fijn om aan dat groeiproces bij te mogen dragen.

Als team werken wij samen aan een sterke school. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten. We hebben helder voor ogen wie we zijn als school en waar we met de leerlingen naar toe willen. Daardoor zijn we koersvast. Maar we staan er ook voor open om, wanneer het nodig is, vernieuwingen door te voeren. We letten er samen op dat die vernieuwingen goed worden ingepast in ons programma en onderdeel worden van onze manier van werken.

De boodschap die wij elke dag weer meegeven aan onze leerlingen is: de wereld biedt volop kansen, iedere dag opnieuw. Blijf leren en ga ervoor! 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team van collega’s (zowel jong als wat meer ervaren). De aanstelling heeft een omvang van vijf dagen. Liever minder dagen werken? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. De vacature kent een extra arbeidsmarkttoelage van ong. 7,9 % bovenop het salaris.

Mocht je minder dagen willen werken dan horen wij dat ook graag. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Mariska van der Woude, locatiedirecteur, 035 5252561 of Bart van der Vlist, meerscholendirecteur, 035 5252561.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen .
  • Bekijk het voorbeeld, sollicitatie en verzend je sollicitatie!