Leerkracht groep 5 (WTF 0,8)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 5 (WTF 0,8)

Onze fijne en gezellig school zoekt een nieuwe collega voor groep 5! En het goede nieuws is: wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024! Dus kom snel kennismaken!

Part-time · De Zuidwend Eemnes

OBS de Zuidwend zoekt voor het nieuwe schooljaar een fijne leerkracht voor groep 5 voor 4 dagen per week (WTF 0,6ma) Liever minder dagen werken? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Ben jij een enthousiaste leerkracht die graag werkt in een school waar het leren van en met elkaar bij kinderen en team hoog in het vaandel staat? Die kan werken vanuit de onderwijsbehoeften van het kind en deze uit kan dagen om het beste uit zichzelf te halen en waar nodig een duwtje in de rug geeft? 

Dan zoeken wij jou!

Je hebt een warme persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van je duo-leerkracht. Wij kijken uit naar een collega die de behoefte heeft om de school en zichzelf  verder te ontwikkelenVerder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd

  • ervaring met lesgeven in de midden/bovenbouw is een pré

OBS de Zuidwend

De Zuidwend is gelegen de Zuidbuurt van Eemnes, in de wijk “Het Vierkante Bosje”. 
De Zuidwend heeft op dit moment 225 leerlingen verdeeld over negen groepen. Sinds augustus 2007 is de Zuidwend gehuisvest in de Clusterschool. Wij delen dit gebouw met de Mariaschool, de GGD, Peuteropvang de Belhamels en Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Partou. 

Nu leren voor morgen……

Wij zien het als onze belangrijkste taak om kinderen een goede basis mee te geven voor hun toekomst in de maatschappij. Daarbij gaat het niet alleen om het bijbrengen van kennis en praktische vaardigheden. Ook een goed ontwikkeld sociaal gevoel, het zich creatief kunnen uiten, een brede algemene belangstelling en oog hebben voor de wereld om ons heen horen daarbij.

Kinderen leren met en van elkaar. Wij vinden het belangrijk de kinderen structuur te bieden. Onze leermiddelen zijn eigentijds en uitdagend. Hiermee creëren wij een onderwijsleersituatie die motiverend en inspirerend is voor kinderen en hen in staat stelt zich te kunnen blijven ontwikkelen. Elk kind is uniek en daarom werken wij kindgericht en houden wij rekening met de eigenheid van de kinderen, hun verschillen in ontwikkelingen, talenten, interesses en motivaties. Het bieden van een prettige en geborgen omgeving en het meegeven van sociale vaardigheden dragen ertoe bij dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een goede en open verstandhouding tussen kinderen, leerkrachten en ouders is hiervoor een voorwaarde.

YES! Wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024!
Klassewerkplek gaat jaarlijks in alle lagen van het onderwijs op zoek naar die scholen waar werkgeluk het hoogst is en die de beste werkplek voor onderwijsprofessionals hebben. Het onderzoek van Klassewerkplek heeft ons personeel op de Zuidwend gevraagd om zelf te oordelen over het werkgeluk op school. Daarbij kijken ze naar zes thema's die aantoonbaar bijdragen aan het werkgeluk. De resultaten zijn binnen en wij behoren tot de scholen met het hoogste werkgeluk van Nederland en ontvangen het predikaat van Klassewerkplek!

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s in een mooi, gezellig en licht schoolgebouw. We bieden je een zachte landing waar een ervaren duo collega samen met jou het onderwijs vormgeeft.

Het salaris is conform CAO PO. Bij Talent Primair heb je snel uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Maria Rigter, locatiedirecteur OBS de Zuidwend via 035 – 5383855.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!