Leerkracht groep 3-4 (WTF 0,6 - 1,0)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 3-4 (WTF 0,6 - 1,0)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie en heb je onderwijs op maat en eigenaarschap hoog in het vaandel staan?  Bouw dan nú met ons mee aan goed onderwijs!

Full-time / Part-time · Naarden

De Comeniusschool in Naarden is op zoek naar een leerkracht voor groep 3/4 (WTF 0,6 - 1,0).

Je bent op zoek naar een veelzijdige functie en vindt het een uitdaging les te geven aan een gecombineerde groep. Je bent analytisch en planmatig sterk. Je bent een echte bouwer. Onderwijs op maat en eigenaarschap staan hoog in het vaandel en daar zal de komende tijd meer vorm aan gegeven worden. Het is een pré als je hier ervaring mee hebt en/ of dat wil helpen verder op te bouwen. Je vindt het daarnaast prettig binnen een klein team te werken. En je beschikt over een afgeronde Pabo-opleiding.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij wellicht een goede match!

Wie zijn wij?

De Comeniusschool is een openbare basisschool. Wij bieden een veilig en positief schoolklimaat waar alle kinderen met veel plezier kunnen leren en spelen.

Wij bieden een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden.

Op de Comeniusschool streven we naar onderwijs op maat en denken we in mogelijkheden. We maken steeds meer stappen naar kindgericht onderwijs en willen we kinderen vooral leren eigen keuzes te maken en hun persoonlijkheid verder te ontwikkelen. Sinds dit schooljaar is het voltijds HB-onderwijs een vast onderdeel van onze school en hebben we een vaste kinderopvangpartner binnen ons gebouw.  De samenwerking met elkaar is een belangrijk doel voor komend jaar.

Wat wij bieden

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van drie tot vijf dagen (WTF 0,6 - 1,0). Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Annemieke den Exter, locatiedirecteur via (06) 1444 1763. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar  via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!