Leerkracht groep 3-4 (WTF 0,4 - 0,6)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 3 - 4 (WTF 0,4 - 0,6)

Ben jij onze nieuwe collega die onze groep 3-4 kan stimuleren en motiveren en voel je je thuis in een inspirerende en Montessoriaanse omgeving met een collegiaal team?

Part-time · Gooische Montessorischool


Voor de Gooische montessorischool in Huizen zoeken wij een enthousiaste collega voor onze groep 3-4!

Je bent gedreven, hebt oog voor de leerling en werkt graag in een betrokken team. Met de leerkrachten in de middenbouw vorm je samen een team waarbij jullie elkaar ondersteunen. De schoolpopulatie is divers, getalenteerd en nieuwsgierig. De vacature gaat in per nieuw schooljaar. Ben je eerder beschikbaar? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Verder beschik je over:

● een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
● ervaring met lesgeven
● een zelfstandige en verantwoordelijke houding.
● ervaring of affiniteit met het montessorionderwijs is een pré.

De Gooische Montessorischool

De Gooische montessorischool is een school die les geeft vanuit de visie van Maria Montessori. De kerngedachte ‘leer mij het zelf te doen’ staat centraal in het dagelijkse onderwijs. Er gaan rond de 200 kinderen bij ons naar school en die krijgen les in 8 combinatiegroepen. Het team bestaat uit zeer betrokken, gemotiveerde, collegiale professionals. Er is een goede leerling- en leerkrachtondersteuning. We hebben vakleerkrachten voor gym- en muziekonderwijs.

Op de Gooische Montessorischool zijn we samen; kinderen, leerkrachten en ouders, veilig op weg naar zelfstandigheid in een school waar respect en waardering centraal staan.

Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijke functie in het Montessori onderwijs

  • Een school die in ontwikkeling is en waar ruimte is voor ideeën en eigen inbreng

  • Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding 

  • Coaching en begeleiding voor startende (Montessori) leerkrachten 

  • Een leuk, ervaren en betrokken team om mee samen te werken

  • Een enthousiaste groep kinderen die graag worden uitgedaagd en gemotiveerd om op hun eigen niveau tot leren te komen

Een aantrekkelijke functie die niet alleen bestaat uit het werken met een positieve, gemotiveerde groep kinderen maar ook uit een gezellig en professioneel team met zeer betrokken collega’s. We werken goed samen, zowel binnen ons team als binnen de stichting Talent Primair.

Het salaris is conform CAO PO. Inschaling is afhankelijk op basis van je opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van WTF 0,4 - 0,6 (2 tot 3 werkdagen). Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Chantal van Heusden, locatiedirecteur van de Gooische Montessorischool via 035 5252772 of via info@gooischemontessorischool.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.