Leerkracht groep 3 of groep 4/5 (WTF 0,6-0,8))

Solliciteer nu

Leerkracht groep 3 of 4/5 (WTF 0,6-0,8)

Heb jij interesse in een leuke baan op een kleine school in een prachtige omgeving?

Full-time / Part-time · Meester kremerschool Nederhorst den Berg

Gezocht: Bevlogen teamspeler op kleinschalige dorpsschool!

Voor de openbare basisschool Meester Kremer in Nederhorst den Berg zoeken we een kanjer van een leerkracht. Ben jij iemand die graag werkt in een  combinatiegroep 4/5 en met kinderen van verschillende niveaus of gaat je hart sneller kloppen van een kleine groep 3? Vind jij dat kinderen meer zijn dan de resultaten die ze halen? Werk je graag op een maatschappelijk betrokken school waar duurzaamheid een belangrijk item is. Ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om het onderwijs nog beter te maken? 

Dan ben jij de collega die we zoeken! 

We zoeken een specialist die iets extra's meebrengt dat voor de school en in groep 3 of 4-5 ingezet kan worden. Denk hierbij aan een taalcoördinator, hb-specialist of  NT-2 specialist. Er is ook een mogelijkheid een van deze opleidingen te volgen. Om deze functie met succes te kunnen vervullen, heb/ben je:

  • een volledige bevoegdheid PO;

  • een flexibele en lerende houding;

  • sterk in samenwerking en communicatief vaardig.

Meester Kremerschool: Bevlogen - Actief - Hulpvaardig - Dichtbij!

De Meester Kremerschool is een kleine openbare basisschool in Nederhorst den Berg met 85 leerlingen. We werken met een bevlogen en klein team dat samen de schouders eronder zet. We hebben een actieve houding om onze kinderen het best passende onderwijs te bieden. We helpen onze leerlingen om zichzelf uit te dagen, te prikkelen en om slimme keuzes te maken. Deze drie kernwaarden maken dat we dichtbij onze populatie staan.

In onze school zijn de uitgangspunten van de Kanjertraining belangrijk in het contact met elkaar, de kinderen en de ouders. 

Omdat een kind meer is dan een leermachine hebben we op onze school een speciale methode ontwikkeld. De 'Stermethode'. Deze methode gaat er vanuit dat de leefwereld, de leerwereld, de sociale ontwikkeling en het zelfstandig functioneren een net zo belangrijke plek innemen als de cognitieve ontwikkeling. Dit alles in balans is belangrijk om tot leren te kunnen komen. 

Omdat we een kleine school zijn is er bij ons veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor en tussen leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten. We juichen eigen initiatieven van leerlingen en leerkrachten toe en ondersteunen daarin waar mogelijk. Door de persoonlijke benadering heerst er een informeel klimaat op onze school.

Kortom:  we zijn een lerende organisatie die ontwikkelingen in het onderwijs op de voet volgt en we zijn dus continu in beweging. https://youtu.be/TeI0Jpf-FUE

Wat wij bieden

Je hebt de keuze om te werken in een combinatiegroep 4-5 of een enkelvoudige groep 3. Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega's. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 of 0,8 FTE (3 of 4 werkdagen).  

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze  Academie. Een vast dienstverband bij Talent Primair is bespreekbaar.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Bastiaan Bon, schooldirecteur Meester Kremerschool via (06) 14 20 41 84.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven, maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen .

  • Bekijk het voorbeeld, de verzending en je sollicitatie!