Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,9)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,9)

Ben jij die energieke leerkracht die jonge kinderen wegwijs maakt op onze school?

Full-time / Part-time · OBB Blaricum

Voor de Openbare Basisschool Blaricum zoeken een leerkracht voor de kleutergroep (WTF 0,9). Jij bent een enthousiaste leerkracht die initiatief neemt en energie krijgt van het werken met het jonge kind. Je bent een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

  • kennis van de onderbouw is een pré;

  • ervaring en/of interesse in het lesgeven aan kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. 

Openbare Basisschool Blaricum

De Openbare Basisschool in Blaricum (OBB) heeft nu 420 leerlingen verdeeld over 16 groepen. De OBB is voor ieder kind uit de buurt toegankelijk. Wij bieden onze leerlingen gedegen onderwijs en een sportieve basis. Met bewezen onderwijsmethoden en concentratie op de basisvakken taal en rekenen, halen we het beste uit ieder kind naar boven. We hanteren een mix van modern en klassiek onderwijs, waarin de leerkracht een belangrijke rol speelt. 

Met elkaar voor elkaar

Wij staan bekend om de goede zorg, het sterke onderwijs in taal en rekenen en ons verrijkende aanbod. Onze school is een veilige plek. We leren kinderen dat iedereen er mag zijn en erbij hoort en ze weten dat ze altijd bij ons terechtkunnen. Die sfeer draagt eraan bij dat zij zich goed kunnen ontplooien.

Ons doel is dat iedereen hier tot zijn recht komt. Daarvoor kijken we goed naar kinderen: wie zijn ze en hoe kunnen we hen motiveren? We benadrukken dat ze voor zichzelf werken: het gaat erom dat zij zich zo ontwikkelen dat ze goed verder kunnen in hun eigen leven. We zien dat de kinderen zo een intrinsieke motivatie ontwikkelen en meer betrokken raken bij het leren. Gaandeweg passen we daar waar nodig de leerstof aan hun behoeftes aan.

De OBB bestaat uit een team met zeer betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. Als team dragen we samen de school. We horen, zien en vertrouwen elkaar. We hebben veel expertise in huis en delen die kennis en ervaring met elkaar. Ook als leerkrachten vinden we eigenaarschap belangrijk. We geven elkaar de ruimte om, binnen afgesproken kaders, het werk op een eigen manier aan te pakken. De studiedagen, maar ook onze onderlinge uitwisseling, zorgen ervoor dat we samen verder groeien. Daarnaast hebben we als team ook veel plezier

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een zeer sterk team met betrokken collega’s. Je krijgt een van de 4 kleutergroep met een zeer ervaren kleuterteam naast je, waarbij we in gezamenlijkheid werken met ruimte voor eigen invulling. Eventuele andere werktijdfactor is bespreekbaar. 

Het salaris bedraagt met ingang van 1 januari 2023 maximaal 4206,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO 2022 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,9 WTF. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.Het salaris is conform CAO PO. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Marlien Hammink, locatiedirecteur via 035 533 4999.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!