Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,8)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,8)

Ben jij die één op duizend van onze duizendketting?

Part-time · dr. Maria Montessorischool

De dr. Maria Montessorischool in Huizen is op zoek naar een gouden duizendpoot voor groep 1-2 voor vier dagen per week (werkdagen dinsdag t/m vrijdag).

Je bent betrokken en hebt zelfkennis. Samenwerken, zuiver communiceren en kritisch meedenken zijn jouw kenmerken. Het gedachtegoed van Maria Montessori is je bekend of is voor jou motivatie om je hierin te verdiepen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en houdt van een goed (onderwijskundig) gesprek. Je wilt werken aan uitdagend onderwijs en gaat graag aan de slag met ons zelfsturende team. Er is een mogelijkheid om, naast groepsleerkracht, de taak van bouwcoördinator op je te nemen. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent les-bevoegd;
  • affiniteit en/of ervaring met het Montessori-onderwijs;
  • een Montessori-diploma of -certificaat is een pré.

Wie zijn wij?

Een goed onderlegd en stevig team. Er is veel denkkracht; we zijn gericht op het door-ontwikkelen van het onderwijs en hebben een vernieuwende kijk op Montessorionderwijs. Ons schoolklimaat wordt daarnaast ook gekenmerkt door humor, warmte, betrokkenheid. De leerlingen van onze school zijn sociaal, ondernemend en leergierig. Onze drie groepen 1-2 vormen een hecht team binnen de school. Onze school heeft een hoog kwaliteitsbesef en is daarvoor onderscheiden door de onderwijsinspectie en de jury excellente scholen.

Wie zijn wij samen?

Vrijheid in gebondenheid is wat wij elkaar geven; wij bieden heldere kaders waarbinnen gewerkt wordt en jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en specialiseren indien gewenst. Binnen vaste regels en afspraken is er zoveel mogelijk vrije ruimte voor leerkracht en leerling. Omdat we het Montessorimateriaal combineren met lesmethodes, is de werkwijze beschreven in protocollen. Dit alles om zoveel mogelijk houvast te bieden en de doorgaande lijn te bewaken. Daarnaast zitten wij momenteel in twee mooie ontwikkeltrajecten die ons moderne Montessorionderwijs verder versterken: leerdoelgericht onderwijs en de zeven gewoonten van Stephen Covey. Een unieke kans om een rol te spelen in deze ontwikkelingen!

Praktisch

Het salaris is conform CAO PO. De aanstelling heeft een omvang van vier werkdagen (dinsdag t/m vrijdag). Het betreft in eerste instantie een zwangerschapsvervanging. 
Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Aarzel dan niet. Solliciteer op deze functie en kom op gesprek. Wij wachten op jou! Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Simone Dijkstra- Muis, locatiedirecteur, bereikbaar via 06 - 24855905.

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!