Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,6)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,6)

Ben jij een bevlogen leerkracht met hart voor onderwijs?

Part-time · OBS Curtevenne Kortenhoef

Voor de Curtevenneschool in Kortenhoef zoeken wij een parttime leerkracht voor groep 1-2 met uitzicht op een vaste aanstelling binnen onze stichting Talent Primair (WTF 0,6).

Jij bent een enthousiaste  leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Je bent in staat om rijk en uitdagend kleuteronderwijs te geven. Wij kijken uit naar een collega die goed kan samenwerken en daarnaast communicatief vaardig is. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd; 

  • ervaring met lesgeven in de kleuterbouw. 

Op de Curtevenneschool geven we kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is boeiend, uitdagend en toekomstgericht. Samen leren met en van elkaar staat centraal.

De Curtevenneschool is een goede school met een fijn klimaat voor leerlingen, ouders en leerkrachten. We zijn een school met 160 leerlingen in Kortenhoef. Constant in  ontwikkeling zijn om steeds beter te worden staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team werkt bevlogen samen en jij hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het salaris is conform CAO PO. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF waarbij de werkdagen woensdag, donderdag en vrijdag zijn.  Bij Talent Primair heb je snel uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Brenda Dik, locatiedirecteur Curtevenneschool via (035) 656 1019 of mail naar directie@curtevenneschool.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!