Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,3)

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1-2 (WTF 0,3)

Wil jij werken in een inspirerende en Montessoriaanse omgeving met een collegiaal team?

Part-time · Larense Montessorischool Laren

Het team van de Larense Montessorischool is vanaf februari op zoek naar een nieuwe collega voor de donderdag en vrijdag. Het is voor groep 1-2 ter vervanging van een zwangerschapsverlof.

Jij bent een enthousiaste leerkracht of leraarondersteuner die kinderen de ruimte kan geven maar ook duidelijk is. Je bent een open, gezellig en stevige persoon. Door je ervaring kun je de onderwijsbehoeften van de kinderen goed afstemmen.  Daarnaast ben je gedreven, hebt oog voor de leerling en werkt graag in een betrokken team. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Samen met de andere leerkrachten in de bouw vorm je samen een team waarbij jullie elkaar ondersteunen.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-of PEP opleiding, je bent lesbevoegd;

  • ervaring of affiniteit met het montessorionderwijs is een pré.

  • een goed klassenmanagement

  • een zelfstandige en verantwoordelijke houding

  • ervaring met lesgeven

Waar ga je werken? 

De Larense Montessorischool (LMS) combineert het gedachtegoed van Maria Montessori met hedendaagse inzichten. Wij werken zowel met methodes, digitale onderwijsmiddelen als met montessorimaterialen en zijn in een proces deze optimaal op elkaar af te stemmen. We bieden de leerlingen een mix van EDI-lessen, lessen met montessorimateriaal en oefeningen.

Onze kernwaarden zijn betrokken, doordacht, verwonderend en verbindend. Wij dragen dit uit naar de leerlingen in de klas en naar elkaar binnen het team vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij bieden de kernvakken op verschillende niveaus aan zodat het aansluit bij de ontwikkeling van ieder kind. Daarbij maken wij gebruik van ondersteuning en verrijking waar nodig. Wij maken de kinderen bewust van hun talenten en bieden ruimte zich daarin verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in onze creatieve en sportieve ateliers of met de moestuin- en kooklessen.

De LMS is gehuisvest in een prachtig gebouw van bijna een eeuw oud. Veel lokalen hebben een terras waar gewerkt kan worden en elke parallel heeft de beschikking over een eigen speelplein. Daarnaast hebben een openluchttheater, een moestuin en een kinderkeuken. Wij maken dankbaar gebruik van alle ruimte die de school ons biedt om ons onderwijs vorm te geven en de zelfstandigheid van de leerlingen te stimuleren. Onze school heeft 235 leerlingen, verdeeld over 10 groepen. De LMS heeft een divers team met betrokken, gemotiveerde en collegiale professionals.

Wat wij bieden

De vacature gaat in per februari 2024. Het salaris is conform CAO PO. Inschaling is afhankelijk op basis van je opleiding en ervaring. De aanstelling heeft een omvang van WTF 0,3, te weten de donderdag en vrijdagochtend. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van februari tot einde schooljaar.  ZZP'ers nodig wij ook uit te solliciteren.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Anneke van der Vaart; schooldirecteur via directie@montessorilaren.nl of 035-5383054. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.  Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!