Leerkracht Day a Week School Weesp (WTF 0,2)

Solliciteer nu

Leerkracht Day a Week School Weesp (WTF 0,2)

Ben jij de avontuurlijke leerkracht die gedreven is door kennis en creativiteit?

Part-time · Talent Primair Huizen

Vanaf 1 januari 2025 start vanuit een samenwerking tussen drie schoolbesturen (Asko, Talent Primair en Florente) en Unita een nieuwe Day a Week School locatie voor de begeleiding van talentvolle kinderen. Daarom zijn we op zoek naar een

leerkracht Day a Week School Weesp (WTF 0,2)

Kinderen die uitblinken in prestaties en denkstrategieën en behoefte hebben aan meer uitdaging dan dat zij in hun reguliere groep geboden krijgen, kunnen deelnemen aan het project Day a Week School. Één dag per week komen zij met ‘ontwikkelingsgelijken’ van verschillende scholen samen.

Een DWS-groep bestaat uit ongeveer 18 leerlingen met een leeftijd variërend van 7 tot 11 jaar. DWS is een onderwijsprogramma vanuit Het ABC, dat met verschillende samenwerkingsverbanden en schoolbesturen wordt vormgegeven.

We zoeken een avontuurlijke leerkracht die gedreven is door kennis en creativiteit.

Het lesmateriaal voor een DWS-groep staat niet vast. Je staat open voor ideeën van de leerlingen, je zoekt daarbij passend lesmateriaal. Eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en aanpassingsvermogen heb je nodig om de lesdag spontaan aan te passen aan de behoeften van je leerlingen. Vanzelfsprekend ben je enthousiast over en heb je affiniteit met talentvolle leerlingen. Je staat ervoor open om samen met hen op een plezierige en speelse wijze te ontdekken en te leren. 

Je werkt onder andere aan het leren leren, leren denken, het vergroten van zelfinzicht en het samenwerken én samen leren. In het project van Day a Week School kom je terecht in een zeer enthousiast, gedreven en deskundig team van leerkrachten. Meerdere keren per jaar wordt kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Uiteraard delen we lesideeën en -activiteiten ook digitaal met elkaar.

De leraar die wij zoeken heeft een HBO+ denkniveau en beschikt over een lesbevoegdheid voor het primair onderwijs. Je hebt kennis van het werken met hoogbegaafde leerlingen en vindt het uitdagend om deze kinderen passend te laten leren. Het ontwikkelen van lesmaterialen doe je vanuit eigen motivatie, creativiteit en gedrevenheid. Jouw flexibele instelling draagt bij aan het goede verloop van deelname aan netwerkbijeenkomsten, ouderbijeenkomsten, scholingsdagen en dergelijke.

Wij bieden

Een aantrekkelijke en uitdagende functie. Het gaat om een lerarenfunctie in schaal LB of LC, afhankelijk van kennis en ervaring met startdatum 1 januari 2025. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,2 WTF. Als je in het bezit bent van expert opleidingen gericht op het talentvolle kind is dat een pré, we vragen in ieder geval om bereidheid tot het volgen van een opleiding

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Ulrike Mensink op telefoonnummer 06 - 51 88 66 74.

Interesse?

Solliciteren kan tot 15 oktober* via onze site. Mocht je in de zomervakantie reageren, dan nemen wij na de zomervakantie (regio Noord) contact met je op. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

*Het kan zijn dat we voor de sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden. In dat geval sluit de vacature eerder.

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!