Sprankelende leerkracht groep 3 (WTF 0,6-1,0)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht groep 3 (WTF 0,6-1,0)

Stiekem wel eens aan het dromen van een leuke baan op een school waar veel kan en plezier de motor is? Laat je droom dan uitkomen door te solliciteren!

Onze collega vertrekt naar het Oosten van het land en een baan op onze school is nogal gewild. Zoek jij leuke leerlingen, ouders en een gezellig team? Ben jij een enthousiaste leerkracht die kinderen de ruimte kan geven en talenten ziet? Lees dan snel verder en zorg dat we samen met jou deze uitdaging aangaan.

Full-time / Part-time · Bussum

Voor onze school, de openbare basisschool Koningin Emma in Bussum, zoeken wij vanwege een verhuizing een enthousiaste leerkracht voor groep 3 (WTF 0,6- 1,0). Je kan na de herfstvakantie starten met deze leuke job. Eerder of later is eventueel bespreekbaar uiteraard.

In groep 3 ligt de focus op het lezen. Samen met ‘Kim en Sim’ van Veilig leren lezen leren we alle letters. We beginnen met de i van ik en voor je het weet kennen we alle letters! Het is bijna magie, maar voor de herfstvakantie kan iedereen lezen! Saai is het nooit, zo spelen we leesspelletjes en ontdekken mooie verhalen. We hebben kasten vol met allerlei soorten boeken; moppenboeken, samenleesboeken en ook strips. Want lezen is dromen met je ogen open!

De overgang van groep 2 naar 3 is vaak groot. Bij ons op school hebben we daarom ook nog hoeken in groep 3. De vaste hoeken zijn de rekenkast, leeskast en leeshoek. De rekenkast en leeskast wordt steeds opnieuw gevuld met leuke spellen passend bij de leerdoelen. De andere hoeken worden aangepast bij de thema’s op school. Denk bijvoorbeeld aan een speelhoek, bouwhoek, knutselhoek, vertelhoek en winkel. Elke dag is er na het werk ruimte ook de weektaak om te spelen in deze hoeken. En stiekem… wordt er dan nog steeds veel geleerd! 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste leerkracht die kinderen de ruimte kan geven maar ook duidelijk is. Je bent een open, gezellig en stevige persoon. Door je ervaring kun je de onderwijsbehoeften van de kinderen goed afstemmen. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Van ons krijg je persoonlijke ondersteuning van ervaren collega’s.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ervaring met lesgeven bij de onderbouw.


Onze waarden: verantwoordelijk, zorgzaam en eigenwaarde

De openbare basisschool Koningin Emma staat in de wijk het Spiegel in Bussum en heeft recentelijk een vernieuwd schoolgebouw betrokken. Onze school heeft ongeveer 430 getalenteerde en nieuwsgierige leerlingen verdeeld over 17 groepen. Ons team is ondernemend en betrokken en we werken onder andere met een vorm van projectonderwijs (De Noordwijkse Methode). Wij werken met een continue rooster. Met uitzondering van de woensdag (tot 12:30 uur) gaan de kinderen dagelijks tot 14:30 uur naar school. Voor het pedagogisch klimaat werken we volgens Positive Behaviour Support (PBS). Onze ouders omschrijven de school als een fijne, creatieve en gezellige school met een veilige leeromgeving waarin ruimte is voor de talenten van leerlingen. 

Benieuwd naar de binnenkant  van onze school? Klik dan hier om de virtuele tour te openen.

Samen met Stichting Kinderopvang SKBNM zijn wij Kindcentrum Koningin Emma

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team van collega’s (zowel jong als wat meer ervaren), twee intern begeleiders en twee onderwijsassistenten om je te ondersteunen. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 1,0 WTF (3-5 dagen).  Een collega voor 4 dagen is ons uitgangspunt, maar mocht je minder/meer dagen willen/kunnen werken dan horen wij dat ook graag. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Renate van den Noort, directeur via (06) 5421 0475.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk  via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken op onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Lekker snel dus!

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!