Intern begeleider (WTF 0,6- 0,8)

Solliciteer nu

Intern begeleider (WTF 0,6- 0,8)

Op zoek naar een gave nieuwe baan?  Dat komt goed uit, wij hebben een mooie baan in de aanbieding! Niet zomaar een baan, maar een cruciale rol als intern begeleider op onze goed draaiende montessorischool in het hartje van het Gooi in Bussum.  Word jij enthousiast van verbeterplannen en het verbeteren van onderwijskwaliteit? Lees dan snel verder en wie weet draai jij binnenkort mee in ons team!

Part-time · Bussum

Voor onze school, de Bussumse Montessori (BMS) in Bussum, zoeken wij een enthousiaste intern begeleider (WTF 0,6- 0,8). 

Op de BMS wordt veelal gewerkt met individuele leerlijnen. We zoeken iemand die in staat is om leerkrachten te ondersteunen bij het zicht houden op ontwikkeling van de leerlingen. Maar ook bij het didactisch handelen in de groep. 

Wie ben jij? 

Ben jij iemand die graag werkt aan uitdagend onderwijs en een team op coachende wijze verder wil helpen? Bouw jij graag aan onderwijskwaliteit en werk je graag samen met het MT om vernieuwingen te implementeren?  Dan ben jij de persoon die we zoeken! 

Verder ben je analytisch, planmatig sterk en Parnassys ken je van binnen en van buiten. Je bent een betrokken collega en staat achter de visie van Montessori 'help mij het zelf te doen'. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Van ons krijg je persoonlijke ondersteuning van ervaren collega’s.

Het is ook belangrijk dat je beschikt over:

  • een afgeronde opleiding als IB'er en/of orthopedagoog
  • kennis van de groepen 1 t/m 8
  • een afgeronde Montessori opleiding of de intentie om deze te gaan volgen.

De Bussumse Montessorischool

De BMS is opgericht in 1916 en mag zich daarmee een van de oudste Montessorischolen van Nederland noemen. De school streeft ernaar elk kind zich maximaal te laten ontwikkelen. Hierbij wordt rekening gehouden met specifieke behoeften van elk kind vanuit de Montessoripedagogiek -en didactiek, met een open blik voor nieuwe onderwijsontwikkelingen.

De school is gehuisvest in een prachtig pand, gelegen aan de groene rand van Bussum en Naarden en is uitstekend bereikbaar. De plek en het gebouw zelf zijn van grote betekenis voor de sfeer op onze school. Van even groot belang als het onderwijs en de kinderen zelf. Deze ingrediënten maken onze school zo bijzonder. Of zoals een ouder op het schoolplein het omschrijft; 'De school in Bussum en omgeving waar kinderen zichzelf en uniek mogen zijn zowel in als buiten de klas.'

Het team, de ouders en de kinderen ervaren de BMS als een bijzonder fijne school. En met een reden! Niet alleen het aanbod van echt Montessorionderwijs, maar vooral ook de sfeer, de tradities en de ouderbetrokkenheid maken de BMS tot een fijne school om te werken. Afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in het gebouw en het versterken van de onderwijskwaliteit.

De sfeer in de school en het Montessori onderwijs maken dat alle kinderen elkaar kennen en respecteren. Of je nu in onderbouw, middenbouw of in de bovenbouw zit, je telt mee. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team van collega’s (zowel jong als wat meer ervaren). Het salaris bedraagt maximaal €4534,- bruto per maand (salarisschaal L11 van de CAO PO 2019-2021 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,6 - 0,8 WTF (3-4 dagen). Dit kan in overleg. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Christiaan Keijer, locatiedirecteur via directeur@bussumsemontessori.nl of 035 691 3684.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk  via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken op onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Lekker snel dus!

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!