Intern Begeleider (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Intern begeleider (WTF 0,4)

Ben jij die ondernemende en verbindende Intern begeleider die wij zoeken?

Part-time · Meester kremerschool Nederhorst den Berg

De Meester Kremerschool in Nederhorst den Berg zoekt een ondernemende en verbindende

Intern begeleider (WTF 0,4)

Wie zijn wij?

De Meester Kremerschool is een kleine openbare basisschool in Nederhorst den Berg met 80 leerlingen. Het is een groene school in een groene omgeving waar leren van en met elkaar centraal staat. Samenwerken is een van de belangrijkste aspecten. We zijn ervan overtuigd dat, wil een kind tot leren kunnen komen, het belangrijk is dat de leefwereld, de leerwereld, de sociale en emotionele ontwikkeling en het zelfstandig functioneren een even belangrijke plek krijgt als de cognitieve ontwikkeling. Dit doen wij via de STER-Methode en Kanjertraining. We zijn een kleine school met veel ruimte voor eigen initiatief. Leraren, ouders en kinderen werken op een informele manier samen aan de ontwikkeling van het kind.

We zijn een lerende organisatie die ontwikkelingen in het onderwijs op de voet volgt en we zijn dus continu in beweging.

Wie zoeken wij?

De Intern begeleider die wij zoeken heeft een heldere visie op toekomstbestendig onderwijs. Als kwaliteitscoördinator / intern begeleider speel je een cruciale rol binnen onze schoolgemeenschap door de zorg en begeleiding van leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. In deze dynamische functie werk je nauw samen met het team, ouders en externe professionals om ervoor te zorgen dat alle leerlingen en leraren de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun onderwijsleerproces.

Jij werkt graag aan een bijdrage voor schoolbrede, duurzame kwaliteitsaanpak en ontwikkelt mee aan een sterke schoolorganisatie en helpt op coachende wijze ons professionele team een ​​stap verder. Je bent analytisch en planmatig sterk en Parnassys ken je van binnen en van buiten. Je communiceert helder en kunt goed samenwerken. Je hebt een visie op onderwijs en het ontwikkelen van vakmanschap bij leraren.

De kwaliteitscoördinator / intern begeleider is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van het kwaliteitssysteem van de school. Hij of zij inventariseert onderwijsverbeteringen in leerteams en ontwikkelgroepen, analyseert en rapporteert over ontwikkelingen met betrekking tot zorg en leerresultaten en ontwikkelt daarmee het kwaliteitssysteem.

Verder beschik je over:

  • Je vindt het een uitdaging om tijdens leerteambijeenkomsten het team te helpen bij het versterken van hun analyse-vaardigheden om alle kennis over de kinderen om te zetten in praktisch dagelijks handelen.
  • een afgeronde opleiding als IB'er en/of kwaliteitscoördinator
  • aantoonbare praktijkervaring in het primair onderwijs 

Onze gezamenlijke visie op leidinggeven vind je hier.

Wij bieden

Een aantrekkelijke en uitdagende functie in een verder te ontwikkelen, betrokken team. De onderlinge samenwerking en ondersteuning binnen Talent Primair draagt bij aan je werkplezier. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en staat tot je beschikking. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,4 WTF. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Bastiaan Bon (locatiedirecteur) op telefoonnummer 06 - 14 20 41 84 of Derek Laout op telefoonnummer 06 - 52 08 71 41.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons via de site wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!