HB Leerkracht middenbouw - bovenbouw (WTF 0,2 - 0,4)

Solliciteer nu

HB Leerkracht middenbouw - bovenbouw (WTF 0,2 - 0,4)

Zie en begrijp jij HB-leerlingen?

Part-time · Comeniusschool Naarden

De Comeniusschool in Naarden is op zoek naar een leerkracht voor de voltijds hoogbegaafden middenbouwgroep en/of bovenbouwgroep voor 1 tot 2 dagen per week.

Wil jij werken met hoogbegaafde (HB) leerlingen en je hier verder in specialiseren? Of ben je nieuwsgierig naar lesgeven in een voltijds HB omgeving? Dan willen we graag met je in contact komen. Wij zijn de voltijds HB afdeling van Comeniusschool Naarden. We zoeken een enthousiaste, gedreven, betrokken en flexibele leerkracht voor de middenbouw en/of bovenbouw.

Leerkrachten krijgen de mogelijkheid om nieuwe dingen uit te proberen en te evalueren en  om het onderwijs vorm te geven, zodat ons onderwijs nog beter wordt. Je kunt inspiratie opdoen bij je collega's en we hopen dat jij ons komt inspireren, als persoon en met je ideeën.

Jij bent een betrokken, oprechte leerkracht die wil zien wat elk kind nodig heeft. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid, neemt initiatief, bent verantwoordelijk en krijgt energie van het werken met (hoogbegaafde) kinderen. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken binnen een klein team. Verder ben je les-bevoegd en heb je kennis van en het liefst ervaring met hoogbegaafdheid. 

Comeniusschool - afdeling HB

Sinds 2021 is het voltijds hoogbegaafden onderwijs gesitueerd in de Comeniusschool. We zijn één school met vijf reguliere en twee HB klassen. Dit zijn combinatieklassen. We hebben een groep 4/5/6hb en een 7/8hb. De kinderen en het team leren van en met elkaar. De Comeniusschool is een openbare basisschool. Wij bieden een veilig en positief schoolklimaat waar alle kinderen met veel plezier kunnen leren en spelen.

Bij ons werk je op een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden.

Wat wij bieden

Een kans om een bijdrage te leveren aan goed onderwijs voor HB leerlingen. Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief binnen een bestaande HB afdeling. We werken met sterke collega's die veel hart voor onderwijs hebben en goed onderwijs voor (hoogbegaafde) leerlingen willen neerzetten. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald in een passende salarisschaal conform de CAO primair onderwijs. De aanstelling heeft een omvang van 0,2 - 0,4 WTF. Een andere aanstellingsomvang is bespreekbaar.  

Meer informatie over onze school en ons HB onderwijs, lees je op onze site.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Annemieke den Exter (directeur) via (06) 1444 1763. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk  via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!