Gymleerkracht (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Gymleerkracht (WTF 0,4)

De Triangel in Weesp zoekt een energieke gymleerkracht voor de maandag en vrijdag vanaf november 2023 tm april 2024.

Part-time · OBS de Triangel Weesp

Voor de openbare basisschool de Triangel in Weesp zoeken wij een enthousiaste gymleerkracht voor de maandag en vrijdag!

Jij weet een veilige omgeving te creëren voor kinderen vanuit een lerende en een professionele houding. Uiteraard kan je goed samenwerken en ben je communicatief sterk. Naast de 'reguliere' lessen vind je het leuk om activiteiten te bedenken om kinderen enthousiast te maken en houden als het gaat om bewegen. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse sportdagen of de koningsspelen. Je krijgt bij ons volop vrijheid om hier over mee te denken.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde HBO Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO);
  • een brede kijk op kinderen, je kijkt verder dan enkel hun cognitieve ontwikkeling;
  • een creatieve inslag.

OBS de Triangel in het centrum van Weesp

De Triangel is een openbare basisschool met 230 kinderen en drie kleutergroepen. Het team bestaat uit zeer betrokken, gemotiveerde, collegiale professionals. Elke bouw werkt als een professioneel, collegiaal team samen. Er is een goede leerling- en leerkrachtondersteuning. We hebben vakleerkrachten voor gym, muziekonderwijs en handvaardigheid.

Onze missie: 'De kunst van het leren en leren van kunst'

Wij vinden dat kinderen zich zowel cognitief als creatief moeten kunnen ontwikkelen. Naast kennis en vaardigheden willen wij kinderen ook waardering voor kunst en cultuur bijbrengen. Daarom stimuleren wij kinderen in hun creativiteit.

Wat wij bieden

Een leuke baan in een gezellige school in het centrum van Weesp, een positieve, gemotiveerde groep kinderen en ook een gezellig en professioneel team met zeer betrokken collega's. We werken goed samen, zowel binnen ons team als binnen de stichting. 

Inschaling is afhankelijk op basis van je opleiding en ervaring. De tijdelijke aanstelling heeft een omvang van WTF 0,4.  Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Leonie Webbers, directeur van OBS de Triangel via (0294) 413 509 of (06) 42301768.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk  via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken wij direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen .
  • Bekijk het voorbeeld, aangebracht en verzend je sollicitatie!