Gymleerkracht (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Gymleerkracht (WTF 0,4)

Onze fijne en gezellig en sportieve school zoekt een gymleerkracht voor de maandag en donderdag!

Part-time · De Zuidwend Eemnes

OBS de Zuidwend zoekt een fijne gymleerkracht voor twee dagen per week op maandag en donderdag!

Ben jij een enthousiaste leerkracht die graag werkt in een school waar het leren van en met elkaar bij kinderen en team hoog in het vaandel staat? Die kan werken vanuit de onderwijsbehoeften van het kind en deze uit kan dagen om het beste uit zichzelf te halen en waar nodig een duwtje in de rug geeft? 

Dan zoeken wij jou!

Jij bent een enthousiaste gymleerkracht die kinderen de ruimte kan geven maar ook duidelijk is. Je bent een open en stevige persoon. Door je ervaring kun je de onderwijsbehoeften van de kinderen goed afstemmen. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Ben jij ook nog eens een kei in organiseren? Dan vragen we je graag om ook sportgerelateerde activiteiten te organiseren. Er is bij ons in ieder geval genoeg te beleven.

Jij weet een veilige omgeving te creëren voor kinderen vanuit een lerende en een professionele houding.  Naast de 'reguliere' lessen vind je het leuk om activiteiten te bedenken om kinderen enthousiast te maken en houden als het gaat om bewegen. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse sportdagen of de koningsspelen. Je krijgt bij ons volop vrijheid om hier over mee te denken.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde HBO Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO);
  • een brede kijk op kinderen, je kijkt verder dan enkel hun cognitieve ontwikkeling;
  • een creatieve inslag.

OBS de Zuidwend

De Zuidwend is gelegen de Zuidbuurt van Eemnes, in de wijk “Het Vierkante Bosje”.  De Zuidwend heeft op dit moment 225 leerlingen verdeeld over negen groepen. De school is gehuisvest in de Clusterschool. Wij delen dit gebouw met de Mariaschool, de GGD, Peuteropvang de Belhamels en Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Partou. 

Hier staan wij voor                   Nu leren voor morgen……

Wij zien het als onze belangrijkste taak om kinderen een goede basis mee te geven voor hun toekomst in de maatschappij. Daarbij gaat het niet alleen om het bijbrengen van kennis en praktische vaardigheden. Ook een goed ontwikkeld sociaal gevoel, het zich creatief kunnen uiten, een brede algemene belangstelling en oog hebben voor de wereld om ons heen horen daarbij.

Kinderen leren met en van elkaar. Wij vinden het belangrijk de kinderen structuur te bieden. Onze leermiddelen zijn eigentijds en uitdagend. Hiermee creëren wij een onderwijsleersituatie die motiverend en inspirerend is voor kinderen en hen in staat stelt zich te kunnen blijven ontwikkelen. Elk kind is uniek en daarom werken wij kindgericht en houden wij rekening met de eigenheid van de kinderen, hun verschillen in ontwikkelingen, talenten, interesses en motivaties. Het bieden van een prettige en geborgen omgeving en het meegeven van sociale vaardigheden dragen ertoe bij dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een goede en open verstandhouding tussen kinderen, leerkrachten en ouders is hiervoor een voorwaarde.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. De bewegingslessen worden gegeven in de moderne, nieuwe sporthal in het Huis van Eemnes. De school heeft een goede samenwerking met de buurtsportcoaches.

Het salaris is conform CAO PO. Bij Talent Primair heb je snel uitzicht op een vast dienstverband. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. 

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Maria Rigter, directeur OBS de Zuidwend via 035 – 5383855.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!