Gymleerkracht Loosdrecht (WTF 0,4)

Solliciteer nu

Gymleerkracht (WTF 0,4)

Ben jij die energieke vakleerkracht die de kinderen kan stimuleren om te bewegen en oog heeft voor de motorische ontwikkeling? Dan hebben wij plek voor jou!

En het goede nieuws is: wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024! Dus kom snel kennismaken!

Part-time · De Linde Loosdrecht

Voor openbare basisscholen De Linde en De Sterrenwachter in Loosdrecht zoeken wij een enthousiaste Gymleerkracht (WTF 0,4).

Wat wij zoeken

Jij weet een veilige omgeving te creëren voor kinderen vanuit een lerende en een professionele houding. Uiteraard kan je goed samenwerken en ben je communicatief sterk. Naast de 'reguliere' lessen vind je het leuk om activiteiten te bedenken en kinderen enthousiast te maken en houden als het gaat om bewegen. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse sportdagen of de Koningsspelen. Je krijgt bij ons volop vrijheid om hier over mee te denken. 

Verder beschik je over:

  • een afgeronde HBO Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO) OF PABO Diploma;

  • een brede kijk op kinderen, je kijkt verder dan enkel hun cognitieve ontwikkeling;

  • een creatieve inslag.

Onze school

Onze missie: 'Samen goed voor elkaar!’

De Linde en De Sterrenwachter zijn twee kleine scholen in Nieuw-Loosdrecht met beiden ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over in totaal dertien groepen. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een kindcentrum (KC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw. De leerkrachten op beide scholen kennen alle kinderen en de kinderen kennen elkaar. In augustus 2024 zitten we met beide scholen op één locatie en gaan we een KC vormen. Een mooi moment om in te stappen! 

YES! Wij zijn uitgeroepen tot Klassewerkplek 2024!
Klassewerkplek gaat jaarlijks in alle lagen van het onderwijs op zoek naar die scholen waar werkgeluk het hoogst is en die de beste werkplek voor onderwijsprofessionals hebben. Het onderzoek van Klassewerkplek heeft ons personeel op de Linde gevraagd om zelf te oordelen over het werkgeluk op school. Daarbij kijken ze naar zes thema's die aantoonbaar bijdragen aan het werkgeluk. De resultaten zijn binnen en wij behoren tot de scholen met het hoogste werkgeluk van Nederland en ontvangen het predikaat van Klassewerkplek!

Wat wij bieden

Een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden in een team dat goed samengewerkt. Het salaris is conform CAO PO, en inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,4 WTF waarbij je 2 dagen per week als gymleerkracht de gymlessen verzorgt.

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze  Academie.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Albertine Minnigh, directeur van beide scholen, via (035) 582 1003 of a.minnigh@talentprimair.nl.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven, vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in

  • Beantwoord enkele vragen

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!