Enthousiaste leerkracht voor groep 3 (WTF 0,6)

Vacature gesloten

Enthousiaste leerkracht voor groep 3 (WTF 0,6)

Ga jij de uitdaging aan? 

Part-time · OBB Blaricum

Voor de Openbare Basisschool Blaricum zoeken wij een leerkracht voor groep 3 voor drie dagen per week!

Jij bent een enthousiaste leerkracht die initiatief neemt en energie krijgt van het werken met kinderen. Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

  • kennis van de middenbouw is een pré;

  • ervaring en/of interesse in het lesgeven aan kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. 

Openbare Basisschool Blaricum

De Openbare Basisschool in Blaricum (OBB) heeft nu 420 leerlingen verdeeld over 16 groepen. De OBB is voor ieder kind uit de buurt toegankelijk. Wij bieden onze leerlingen gedegen onderwijs en een sportieve basis. Met bewezen onderwijsmethoden en concentratie op de basisvakken taal en rekenen, halen we het beste uit ieder kind naar boven. We hanteren een mix van modern en klassiek onderwijs, waarin de leerkracht een belangrijke rol speelt.

Met elkaar voor elkaar

Wij staan bekend om de goede zorg, het sterke onderwijs in taal en rekenen en ons verrijkende aanbod. Onze school is een veilige plek. We leren kinderen dat iedereen er mag zijn en erbij hoort en ze weten dat ze altijd bij ons terecht kunnen. Die sfeer draagt eraan bij dat zij zich goed kunnen ontplooien.

Ons doel is dat iedereen hier tot zijn recht komt. Daarvoor kijken we goed naar kinderen: wie zijn ze en hoe kunnen we hen motiveren? We benadrukken dat ze voor zichzelf werken: het gaat erom dat zij zich zo ontwikkelen dat ze goed verder kunnen in hun eigen leven. We zien dat de kinderen zo een intrinsieke motivatie ontwikkelen en meer betrokken raken bij het leren. Gaandeweg passen we daar waar nodig de leerstof aan hun behoeftes aan.

De OBB bestaat uit een team met zeer betrokken, gemotiveerde en bovenal collegiale professionals. Als team dragen we samen de school. We horen, zien en vertrouwen elkaar. We hebben veel expertise in huis en delen die kennis en ervaring met elkaar. Ook als leerkrachten vinden we eigenaarschap belangrijk. We geven elkaar de ruimte om, binnen afgesproken kaders, het werk op een eigen manier aan te pakken. De studiedagen, maar ook onze onderlinge uitwisseling, zorgen ervoor dat we samen verder groeien. Daarnaast hebben we als team ook veel plezier. 

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een zeer sterk team met betrokken collega’s. Je werkt samen met twee ervaren collega's in twee groepen drie. De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF, werkdagen zijn gedeeltelijk in overleg te bepalen.

Het salaris is conform CAO PO. Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Marlien Hammink, locatiedirecteur van de OBB via 035 533 4999 of marlien@obblaricum.nl 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!