Enthousiaste leerkracht groep 5-6 (WTF 0,4 - 0,6)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht groep 5-6 (WTF 0,4 - 0,6)

Vind jij een combinatiegroep in de middenbouw voor 2 tot 3 dagen per week een fijne uitdaging ?

Part-time · Meester kremerschool Nederhorst den Berg

Voor de openbare basisschool Meester Kremer in Nederhorst den Berg zoeken wij een enthousiaste leerkracht voor groep 5-6.

Onze lieve en leergierige groep 5-6 leerlingen is op zoek naar een nieuwe juf of meester. Ben jij  een enthousiaste leerkracht die kinderen de ruimte kan geven? Zie jij wat elk kind nodig heeft en heb jij de behoefte om je verder te ontwikkelen? Dan zoeken onze leerlingen jou! Behalve een enthousiast onthaal van de klas, krijg je persoonlijke ondersteuning van je duo-leerkracht en onze leerkrachtondersteuner.

En wat zoeken wij in een collega? Je hebt een warme en stevige persoonlijkheid. Je bent oprecht en vindt het een uitdaging om mee te denken over de ontwikkeling van de school. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd; 
  • ervaring met lesgeven in de middenbouw. 
  • Zij- instromers nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren!

Meester Kremerschool: Samen staan we sterk!

De Meester Kremerschool is een kleine openbare basisschool in Nederhorst den Berg met 90 leerlingen. We zijn een groene school in een groene omgeving waar leren van en met elkaar centraal staat. Samenwerken staat bij ons centraal.

In onze school zijn de uitgangspunten van de Kanjertraining belangrijk in het contact met elkaar, de kinderen en de ouders.

Omdat een kind meer is dan een leermachine hebben we op onze school een speciale methode ontwikkeld. De 'Stermethode'. Deze methode gaat er vanuit dat de leefwereld, de leerwereld, de sociale ontwikkeling en het zelfstandig functioneren een net zo belangrijke plek innemen als de cognitieve ontwikkeling. Dit alles in balans is belangrijk om tot leren te kunnen komen.

Omdat we een kleine school zijn is er bij ons veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor en tussen leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten. We juichen eigen initiatieven van leerlingen en leerkrachten toe en ondersteunen daarin waar mogelijk. Door de persoonlijke benadering heerst er een informeel klimaat op onze school.

Kortom: we zijn een lerende organisatie die ontwikkelingen in het onderwijs op de voet volgt en we zijn dus continu in beweging.

Wat wij bieden

Je gaat werken in een combinatiegroep 5-6. Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega's. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring. De aanstelling heeft een omvang van 0,4 tot 0,6 WTF (2 of 3 werkdagen). Wij staan ook open voor een zij- instromer!

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie. Een vast dienstverband bij Talent Primair is bespreekbaar.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Derek Laout, meerscholendirecteur Meester Kremerschool via (06) 52087141

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!