Conciërge (WTF 0,4 - 0,8)

Solliciteer nu

Conciërge (WTF 0,4 - 0,7)

We zoeken een nieuwe conciërge van het jaar! Ben jij een multi-inzetbaar talent? Wil jij de populairste juf/meester van onze school worden? Dan is het slim om deze vacature even te lezen omdat wij vanaf schooljaar 2024-2025 een hele leuke werkplek voor je hebben.

Part-time · Bussum

Het is bijna onmogelijk om 'onze meester Huub' te vervangen, maar hij gaat toch aan het einde van het jaar genieten van zijn welverdiende pensioen.  Met met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij dus een nieuwe conciërge (WTF 0,4 - 0,7) Deze functie kan je alleen bij ons op school vervullen, of als je meer uren wil werken ook op een school binnen onze stichting. We zijn behoorlijk flexibel al zeggen we het zelf. 

Bij ons op school is het nooit saai en kan je écht van toegevoegde waarde zijn. Onze leerkrachten werken graag met je samen om jouw expertise zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten. Ben jij goed in klussen? Dan geven we jou de spoedklusjes! Ben jij ICT goed onderlegd? Dan vragen we je of je een digibord weer aan de praat krijgt. Er is bij ons in ieder geval genoeg te beleven. We zoeken dus eigenlijk een talent We verwachten dat je hierin zelfstandig kan opereren en goed kan prioriteren.

Jij bent een enthousiaste conciërge die proactief is en heel oplossingsgericht kan werken. Je vindt het leuk om een belangrijke spil binnen onze school te zijn. Jij zorgt voor alle handoekjes/wc-rollen, dat al onze digitale middelen goed functioneren, dat klusjes worden gedaan door jou of een externe. Het is onmogelijk om hier te vertellen wat onze conciërge allemaal doet, maar hij vertelt je er graag met heel veel passie zelf meer over in een gesprek.  Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken en ben je communicatief vaardig. Je werkt ook nauw samen met onze administratief medewerkster Hester. Jullie zijn samen een sterk duo en verdelen taken daar waar nodig. 

Verder beschik je over:

  • ervaring als conciërge op een school een pré.

Onze waarden: verantwoordelijk, zorgzaam en eigenwaarde

De openbare basisschool Koningin Emma staat in de wijk het Spiegel in Bussum en heeft recentelijk (5 jaar geleden) een vernieuwd schoolgebouw betrokken. Onze school heeft ongeveer 440 getalenteerde en nieuwsgierige leerlingen verdeeld over 17 groepen. Ons team is ondernemend en betrokken en werkt onder andere met de Noordwijkse Methode (kijk snel op onze website)Wij werken met een continu rooster. Met uitzondering van de woensdag (tot 12:30 uur) gaan de kinderen dagelijks tot 14:30 uur naar school. Voor het pedagogisch klimaat werken we volgens Positive Behaviour Support (PBS). De ouders omschrijven de school als een fijne school met een veilige leeromgeving waarin ruimte is voor de talenten van leerlingen. 

Samen met Stichting Kinderopvang SKBNM vormen wij Kindcentrum Koningin Emma

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team van collega’s, twee intern begeleiders en 3 onderwijsassistenten. Het salaris bedraagt maximaal €2825,- bruto per maand (salarisschaal 3 van de CAO PO 2024 bij een volledige werkweek). De aanstelling heeft een omvang van 0,4 tot 0,7 WTF (2 tot 3,5 dag). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie.

Meer informatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Renate van den Noort, directeur via (06) 5421 0475.

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór 8 maart via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!