Academische leerkrachten (WTF 0,4 - 1,0)

Solliciteer nu

Academische leerkracht (WTF 0,4 - 1,0)

Ben je een academische leerkracht of ALPO student en bijna afgestudeerd? 

Wil je naast goed lesgeven ook gericht onderzoek doen op een school? Wij nodigen je graag uit om met ons kennis te komen maken en de mogelijkheden samen te verkennen!

Full-time / Part-time · Talent Primair Huizen

Talent Primair zoekt fulltime en parttime academisch geschoolde leerkrachten! 

Talent Primair staat voor tevreden medewerkers die hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. We nodigen academisch geschoolde studenten en leerkrachten uit om te reageren op deze vacature. 

In samenwerking met de Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs (BAB) kan een primoraat worden opgezet en gefaciliteerd. Met elkaar kijken we welk vraagstuk onderzocht kan worden. De uitkomsten worden uitgewerkt met als doel om toepasbare oplossingen onderbouwd in de praktijk in te voeren. De oplossingen worden deel van de school c.q. stichting en dragen bij aan verbetering van de kwaliteit.

De scholen van Talent Primair

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Hiervan zijn er vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. We hebben scholen met 100 leerlingen, met 300 zelfs met 600 leerlingen. Waar werk jij het liefst?

Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 22 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen. Onze waarden zijn deskundig, samenwerkend, innovatief en enthousiast.

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Talent Primair medewerkers beoordelen de werkomgeving als stimulerend en uitdagend. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Met elkaar kijken we naar de mogelijkheden ten aanzien van jouw beschikbaarheid in combinatie met de behoefte van een school. Ook is het mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Academie.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met onze recruiter Linda Lempke,  via (06) 40 56 01 56. Kennismakingsgesprekken vinden plaats op het bestuursbureau van Talent Primair op de Amersfoortsestraatweg 180c in Huizen. 

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij Talent Primair.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!